Creare cont

Cutii de carton- modalitati simple de utilizare


Exista multe fabrici specializate in confectionarea cutiilor de carton si in producerea cartonului si spumei necesare la ambalare si sunt capabile sa asigure comenzile necesare de cutii de carton de toate marimile, la fel si comenzile de materiale aditionale. Aceste fabrici adesea au in stocuri o gama variata de cutii de carton si spuma de diferite marimi si vor asigura de asemenea, atat carton, cat si spuma in stare bruta intr-o gama variata de marimi si densitati. In orice caz, aceste companii nu se limiteaza doar la ambalaje de carton si produc si lazi din lemn, paleti din lemn de diferite marimi si tuburi.


In mod surprinzator, exista o gama variata de cutii din carton ondulat de standard B. Specialistii in ambalaje de carton sunt intotdeauna cei mai potriviti sa dea sfaturile necesare cu privire la tipul de carton bun pentru nevoile fiecarui client. De asemenea si grosimea cartonului variaza de la 1,5 mm la 9 mm. In functie de continutul pe care vreti sa il depozitati, trebuie sa alegeti cutia potrivita. Pe langa culoarea standard, maro, mai sunt folosite si alte culori, printre care si alb.
Cartonul negru conductiv poate fi folosit la confectionarea ambalajului de carton static pentru industria electronicelor. Pot fi folosite diverse culori si pot fi personalizate aceste cutii de carton.
Deseori companiile producatoare de cutii de carton pot, de asemenea confectiona o gama completa de cutii standard 0201 si 0427, dimensiuni la care este taiata, de exemplu cutia de pizza. La fel ca ambalajele pentru exterior si cartonul poate fi destinat acestui tip de marfa. Aceste cutii pot varia de la simple straturi de protectie la complexe intarituri si pot fi facute intr-o gama variata de forme si marimi.


Cartonul este o simpla inventie care purta, literalmente numele de ambalaj transport de mare rezistenta de secole. Este un termen generic pentru hartia foarte rezistenta, obtinuta uneori din lipirea impreuna a doua sau mai multe straturi de hartie. In orice caz, este rareori folosita in industrie pentru ca nu denota un material specific.
Este fabricata cu o foarte mare precizie de o masina de ondulat, care de obicei lucreaza la o viteza de 500 m liniari pe minut sau chiar mai rapid. Aceste masini au devenit in timp foarte complexe, avand obiectivul de a evita unele probleme comune in productia de carton ondulat.
In orice caz, cutiile de carton sunt rezistente, igienice si pot fi folosite la depozitarea multor produse alimentare sau nealimentare. Aceste cutii sunt utile in foarte multe situatii- mutare, depozitare; tocmai marimea si forma lor variata le face atat de utile.