Creare cont

MATERIALE PLASTICE

Ambalaje din materiale plastice, structurate pe tipuri si categorii in functie de utilizare si destinatie, pungi, sticle, PET, folii, caserole sau blistere, ambalaje din materiale plastice de unica folosinta, inclusiv serviciile aferente.

Pungi

Pungi fabricate din LDPE sau alte tipuri de materiale plastice, pentru ambalarea si pentru transportul marfurilor, preturi diferite, optiuni si caracteristici de design de la furnizori si producatori.

PET-uri, flacoane, bidoane

Flacoane de diferite dimensiuni si modele, sticle si bidoane din materiale palstice folosite pentru ambalarea bauturilor racoritoare si alcoolice, produselor alimentare si chimice, ambalaje PET rezistente.

Folii

Toate tipurile de folie folosite pentru ambalare; oferte de preturi pentru folii de protectie cu bule de aer, folii de uz general, folii termocontractibile, pentru preambalare produse alimentare, folii pentru agricultura stabilizate sau nestabilizate UV, anticorozive, antistatice.

Blistere

Blistere cu folie de aluminiu pentru ambalarea produselor farmaceutice, blistere inchise prin lipire sau prin sistem de culisare pentru ambalarea diferitelor produse, oferta de blistere de diferite grosimi sau duritati obtinute din materiale plastice.

Caserole

Toate tipurile de caserole realizate din materiale plastice, cu capac incorporat, ermetic sau detasabil, transparente, albe, de unica folosinta realizate prin termoformare oferta de preturi, gama de dimensiuni pentru diverse utilizari.

Saci

Toate tipurile de saci din materiale plastice, saci din polietilena de diverse marimi si grosimi, pentru produse industriale si alimentare, saci menajeri de unica folosinta, cu sau fara pliuri, cu umeri drepti sau inclinati – preturi si oferte.

Navete

Navete rezistente din materiale plastice pentru industrie, electronica sau domeniul alimentar, navete ce pot fi stivuite una peste alta, navete pentru depozitarea recipientelor care contin bauturi racoritoare sau alcoolice – oferta de diverse marimi si culori.

Canistre, Butoaie

Toate tipurile de canistre si butoaie din plastic pentru depozitarea si transportul produselor, pentru bauturi, rezistente la agenti chimici si usor de manipulat, cu o aderenta sportita, butoaie care nu absorb apa  - orice forma, dimensiune sau volum.

Servicii

Servicii de ambalare in materiale plastice in functie de produse si destinatie, servicii de personalizare si imprimare a pungilor sau sacoselor din plastic, prezentarea tuturor serviciilor oferite in acest domeniu.